Tijdschema en startvolgorde bekend voor KVM Open op 12 nov

We heten op de KVM Open op 12 november aanstaande de volgende verenigingen van harte welkom: DDD, FAN, FSA, KCT, KSV, MSB, NSV, WKC, ZKV en Stars on ice.

De wedstrijd is van 09.45 uur tot 15.30 uur op de Vechtsebanen: Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht. Parkeren kan tegen betaling bij de ijsbaan in de parkeergarage. In de industriewijk rond de ijsbaan geldt geen betaald parkeren en is op zondag meestal voldoende plaats beschikbaar.

Achter deze link zijn het tijdschema en de startvolgorde te vinden. Op de startlijst staat precies de tijd wanneer je in gaat rijden. Let op: een inrijgroep kan uit meerdere categorieën bestaan. Kijk goed wanneer je het ijs op moet!.

Vergeet niet je audio-cd (geen MP-3 bestand, op de cd je naam, vereniging en wedstrijdcategorie) en je licentie mee te nemen. Lever ook je reserve-cd bij ons in. De cd’s kunnen na afloop ook weer bij de wedstrijdbalie worden opgehaald.

Geen wedstrijd zonder publiek! We hebben twee enorme tribunes aan beide zijden van de baan voor familie en vrienden om de wedstrijd goed te zien.  Natuurlijk mogen er bij ons presentjes voor de rijders op het ijs komen. Onze bloemenmeisjes rapen de presentjes graag weer op. Zorg dat alles goed verpakt is, zodat het ijs schoon blijft.

De pupillen en aspiranten zijn ieder in 2 leeftijdsgroepen verdeeld. Pupillen 1 is de groep t/m 8 jaar, pupillen 2 is de groep van 9 jaar of ouder. Aspiranten 1 is de groep t/m 12 jaar, aspiranten 2 is de groep van 13 jaar of ouder.