Meer eindshow en displomaschaatsen

Belangrijke data

  • Zondag 5 maart, woensdag 8 maart, vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart diplomaschaatsen
  • Zondag 19 maart laatste les winterseizoen
  • Zaterdag 25 maart eindshow

Eindshow
Zaterdag 25 maart is het dan eindelijk zover, de jaarlijkse eindshow. De leden zijn momenteel hard aan het trainen om er weer een spetterende show van te maken. We hebben dit jaar een record aantal deelnemers. Het belooft weer een mooie show te worden. De lesgroepen van de woensdag en vrijdag  hebben inmiddels de showkleding gepast. Heb je nog geen kleding gepast, neem dan z.s.m. contact op met de showcommissie: show@kvmonice.nl om een afspraak voor het passen te maken.
De lesgroep van zaterdag gaat de kleding op 18-2-2023 passen en de zondaggroep op
19-2-2023. Heb je geen uitnodiging ontvangen om te passen, ben je uiteraard wel welkom om te komen passen. Laat de showcommissie wel via show@kvmonice.nl weten dat je geen uitnodiging hebt ontvangen.
Wij danken de showcommissie, Antje en Mirjam, voor het vele werk dat zij al verzet hebben om er weer een mooie show van te maken.
 
Kaartverkoop eindshow
Vanaf heden zijn de toegangskaarten voor de eindshow te koop. Deze zijn te koop bij Peter Murk en Femi van Halen. Een kaartje kost € 10,-. Op de avond van de eindshow zijn de kaarten ook in de zaal te koop.  De kaarten kunnen alleen contant betaald worden. Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk gepast te betalen.
De eindshow begint om 19.00 uur. De zaal gaat open om 18.30 uur.

Diplomaschaatsen
Op zondag 5 maart, woensdag 8 maart, vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart vindt het diplomaschaatsen plaats. De trainers bepalen of een lid klaar is voor een diploma. De leden die mogen deelnemen aan het diplomaschaatsen ontvangen hiervoor via de mail een uitnodiging. Ben je nog niet klaar voor een diploma, dan ontvang je hierover ook bericht. We snappen dat het een teleurstelling kan zijn als je nog niet mag afschaatsen voor een diploma. Echter het is niet erg als je nog niet klaar bent voor een diploma. De trainers blijven met je oefenen tot je er wel klaar voor bent.
Tijdens het diplomaschaatsen gaat de les voor de leden die niet deelnemen aan het diplomaschaatsen gewoon door.
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen kijken bij het diplomaschaatsen. Wij verzoeken de toeschouwers plaats nemen op de tribune. Vanaf de tribune kunnen ook mooie filmpjes en foto’s worden gemaakt.
  
Zomerijs
Komende week zal de informatiemail over de deelname aan het zomerijs verstuurd worden.
 
Facturen
De facturen voor het winterseizoen zijn via de mail verstuurd. Heb je geen factuur ontvangen, neem dan contact op met de penningmeester (penningmeester@kvmonice.nl). Controleer eerst of de factuur niet in de spam terecht is gekomen.
Leden die contributieachterstand hebben kunnen niet deelnemen aan het diplomaschaatsen en/of eindshow.
 
Mailadressen @kvmonice.nl
Voeg het domein @kvmonice.nl in je e-mailprogramma toe aan de lijst met veilige afzenders. Zo voorkom je dat de mail die wordt verstuurd door KVM on Ice in je spam terecht komt en mis je geen belangrijke berichten meer.