Foto’s Artistic Skating, Improvisatie wedstrijd en bloemenmeisjes

Op 3 Maart is ook de Artistic Skating en de Improvisatie wedstrijd verreden. Daar zijn foto's van te zien, net als van de bloemen meisjes. Je vindt ze via deze link of door te klikken op de foto hier naast.

De groepsfoto’s van het eindshow Fantasy

Met dank aan Andre Hanegraaf hebben we mooie foto's beschikbaar. Het zijn  foto's van de groepen bij de eindshow Fantasy van 16 Maart 2019. Klik op de foto hiernaast of op deze link.

Eindshow Fantasy Video’s

Er zijn een paar video's gemaakt van de eindshow. Ze zijn hier te zien. Je kunt ook op youtube naar deze afspeellijst kijken. Mocht je ook video's willen delen. Laad ze naar youtube en deel de link naar website@kvmonice.nl. Dan komen ze in de afspeellijst.

Eindshow Fantasy Foto’s

De eindshow 2019 van KVM "Fantasy" was weer een groot succes. Klik op de entreekaart hiernaast voor foto's van de show.

Met dank aan Piet van Es van voor deze prachtige foto's. Verder dank aan voor de geweldige geluid ondersteuning en de prachtige ballondecoratie.  En tenslotte voor weer een mooie lichtshow.

Bereid je voor op de eindshow “Fantasy”!

Zaterdag 16 Maart aanstaande is weer de eindshow van KVM. Ben je lid van KVM, zorg dan dat je goed bent voorbereid zodat we er samen weer een spetterende show van kunnen maken.

Als eerste is er informatie over de generale repetitie in dit document. Neem dit goed door zodat je weet wat er van je verwacht wordt. Daarin wordt ook verwezen naar de basiskleding en haardracht. Dat vindt je hier.

Heb je dan nog vragen? Stel ze aan de show commissie.

Nieuws over KVM Open (3 Maart 2019)

Het programma voor de KVM Open op 3 Maart aanstaande is bekend.

Het tijdschema kun je hier vinden. Het word een gezellige boel, we ontvangen 132 rijders van in totaal 20 verenigingen.

De locatie is De Vechtsebanen,

Mississippidreef 151

3565 CE UTRECHT

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas op bezoek bij KVM

Afgelopen zaterdag, 2 december, is sinterklaas weer op bezoek geweest bij KVM On Ice. En daar zijn mooie foto's van beschikbaar.

Meer foto’s van de eindshow

Met dank aan Jitze Terpstra hebben we nog en prachtige verzameling foto's van de eindshow.