Inschrijven voor de eind show 2020

Ondanks dat het schaatsseizoen nog maar “net” begonnen is, is de organisatie rondom de eindshow alweer in volle gang! De eindshow staat gepland op 21 maart 2020. Hier vind je het inschrijfformulier. Schrijf je voor 15 december in! De kosten zijn 10 euro per deelnemer.

KVM Open gepland op 9 februari 2020

Zet het alvast in je agenda: op 9 februari 2020 is de KVM Open. De locatie is als vanouds de Vechtsebanen, Mississippidreef 151 in Utrecht.

Foto’s Artistic Skating, Improvisatie wedstrijd en bloemenmeisjes

Op 3 Maart is ook de Artistic Skating en de Improvisatie wedstrijd verreden. Daar zijn foto's van te zien, net als van de bloemen meisjes. Je vindt ze via deze link of door te klikken op de foto hier naast.

De groepsfoto’s van het eindshow Fantasy

Met dank aan Andre Hanegraaf hebben we mooie foto's beschikbaar. Het zijn  foto's van de groepen bij de eindshow Fantasy van 16 Maart 2019. Klik op de foto hiernaast of op deze link.

Eindshow Fantasy Video’s

Er zijn een paar video's gemaakt van de eindshow. Ze zijn hier te zien. Je kunt ook op youtube naar deze afspeellijst kijken. Mocht je ook video's willen delen. Laad ze naar youtube en deel de link naar website@kvmonice.nl. Dan komen ze in de afspeellijst.

Eindshow Fantasy Foto’s

De eindshow 2019 van KVM "Fantasy" was weer een groot succes. Klik op de entreekaart hiernaast voor foto's van de show.

Met dank aan Piet van Es van voor deze prachtige foto's. Verder dank aan voor de geweldige geluid ondersteuning en de prachtige ballondecoratie.  En tenslotte voor weer een mooie lichtshow.