Foto’s Artistic Skating, Improvisatie wedstrijd en bloemenmeisjes

Op 3 Maart is ook de Artistic Skating en de Improvisatie wedstrijd verreden. Daar zijn foto's van te zien, net als van de bloemen meisjes. Je vindt ze via deze link of door te klikken op de foto hier naast.

De groepsfoto’s van het eindshow Fantasy

Met dank aan Andre Hanegraaf hebben we mooie foto's beschikbaar. Het zijn  foto's van de groepen bij de eindshow Fantasy van 16 Maart 2019. Klik op de foto hiernaast of op deze link.

NK Artistic Skating

Op 24 Maart 2019 was het NK Artistic Skating. In de categorie Kwartet 2 kwamen de Novia's uit voor KVM On Ice. De dames hebben een welverdiende 2e plaats behaald.

Eindshow Fantasy Video’s

Er zijn een paar video's gemaakt van de eindshow. Ze zijn hier te zien. Je kunt ook op youtube naar deze afspeellijst kijken. Mocht je ook video's willen delen. Laad ze naar youtube en deel de link naar website@kvmonice.nl. Dan komen ze in de afspeellijst.

Eindshow Fantasy Foto’s

De eindshow 2019 van KVM "Fantasy" was weer een groot succes. Klik op de entreekaart hiernaast voor foto's van de show.

Met dank aan Piet van Es van voor deze prachtige foto's. Verder dank aan voor de geweldige geluid ondersteuning en de prachtige ballondecoratie.  En tenslotte voor weer een mooie lichtshow.

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas op bezoek bij KVM

Afgelopen zaterdag, 2 december, is sinterklaas weer op bezoek geweest bij KVM On Ice. En daar zijn mooie foto's van beschikbaar.

Meer foto’s van de eindshow

Met dank aan Jitze Terpstra hebben we nog en prachtige verzameling foto's van de eindshow.

Foto’s van de Eindshow

Met dank aan Andre Hanegraaf hebben we een prachtige verzameling foto's van de eindshow.